2013. március 29., péntek

„Desert Ghost” a LelkiFröccsben! Stinker beszámoló!


Március 23-án este a „Desert Ghost” a LelkiFröccsbe költözött! Két helyi és egy lengyel banda idézte meg a szellemeket a sivatag mélyéről. A Spacedust kezdett és igen remekül elindították az estét, az egész zenekar jól teljesített de külön kiemelném a dobos teljesítményét, mert nagyon érzi ezt műfajt! A két gitáros picit többet mozoghatna ami szerintem javítana az összképen de ez semmit nem von le a teljesítményükből.


Következő csapat a HFTS volt, ők inkább a keményebb oldalról közelítik meg a műfajt. Ők szóltak az este folyamán a legjobban annak ellenére, hogy a hely akusztikája kicsit elnyelte a mélyeket. Rico gitárja rockosabban szolt az általuk megszokottnál de ezt nagyon jól kompenzálta Béci ember nagyságú "basszreaktorja"  :). A színpadkép is egységes volt Rico a gitáros is végre jobban elengedte magát. Ha a programjukban kevesebb feldolgozás lenne személy szerint jobban örülnék (mert nagyon jó saját számokat írnak) de ettől függetlenül nagyot zúztak a srácok.

Az est fény pontja a Palm Desert volt. Zenéjük hozta a műfaj jó értelemben vett kliséit, nagyon jó érzéssel felépítették számaik, jól megmozgatták az addigra full-ra telt koncert helyiséget. Látszott és hallatszott a tapasztalat a Lengyel négyes fogaton, de a legkiemelkedőbb munkát az énekes frontember végezte jó közvetítőként a zenekar és a közönség között.


Nagyon jól sikerült kis buli volt, köszönet érte a stoner.blog-nak azon belül is Villás Gábornak, hogy levezényelte az egész estét.

stoneRise beszámoló  
itt!

Nincsenek megjegyzések: