2011. november 2., szerda

Stoner koszolás a "csendes" Gőtében!

A 2011.10.29.-én a Tarajos Gőte klubban megrendezett 

Indie vs Stoner night

Egy olyan estének néztünk elébe ahol két műfaj "küzdelmét" nézhettük, hallgathattuk végig, tehát valóban egy jó koncert-estnek indult a dolog!
Megérkeztünk a kis pinceklubba, az ajtó nyitása után egy misztikus és ijesztő lépcsősorral kellett megküzdenünk, a leesés, nyaktörés és a pár ital után nem könnyen feljövés rémségeit megidézve! Aki volt már a klubban az tudja, hogy nem egy nagy hely, a színpad megbújik a belső oldalon, oldalt a pult, pár ülő alkalmatosság, 1-2 asztal és marad egy igen keskeny sáv ahol még a zenekari cuccoknak is el kellett férnie, tehát nem sok hely marad a haj-, fej-rázásra...


A koncertsorozatot a Head for the Sun kezdte, így kicsit meg is nyugodtunk, mivel a sörünk megvolt és egy igen energikus, poros és tetszetős muzsikát játszó zenekart tudhattunk a színpadon! Ezt már akkor megállapíthattuk, mikor a srácok elkezdtek beállni! Aztán jött az "érthetetlenség"...  Egy telefonhívás miatt mentem ki, mire visszaértem arra lettem figyelmes, hogy semmire... Vagyis a zene olyan halkan duruzsolt, hogy az gyújtom kattanását jobban lehetett hallani... Mikor a hangerő ismét feljebb került, hogy azért a dob mellett a gitárokat is hallani lehessen, odaviharzott a mondat a zenekarnak: - "Nem lehetne halkabban ütni a dobok?" 
Nane...! Ettől függetlenül az első fellépő koncertje elkezdődött, a hangerő elfogadható szintre került és mi pedig kezdünk egyre közelebb kerülni a színpadhoz!

Az első zenekar nem volt csalódás, sőt! Jól indult a koncert!

A második fellépőként érkező Burning Full Throttle zenekart már ismerősként fogadtuk. Tudtuk, hogy a koncert sorozat velük csakis jól folytatódhat! Így is lett! A srácok bele is kezdtek az igazi "mély-dübörgésnek", rövid időn belül be is porolták az egész helyet! Számaikban, mint mindig ott volt az energia, az elsöprő erő... Akár egy dübörgő Charger ami készül végig szántani a poros utakat! Egy részemről új számot is hallhattunk az előadás végén a zenekartól, amit lehet nem is terveztek már bele, de meg volt, és ütött!! Kár lett volna kihagyni!!

Az utolsó fellépő a Virgo nevű zenekar volt akik az Indie vonalat képviselték az este folyamán! Két ilyen zenekar után valami laza kis lötyögésre számítottunk! Kellemesen csalódtunk a együttesben! Pörgős, bulizós számokat hallhattunk tőlük... Pozitív volt és igen jó levezetője lett az előtte szóló két sivatagi porolásnak! 


A helyszínben való csalódást leszámítva, nagyon jól sikerült este volt, számunkra is és a zenekarok számára is! Igazából egy zenekari találkozónak is hívhatjuk a koncertsorozatot. Sok ismerős arc találkozott ezen a szombat estén, vélemény megosztások, kiváló zene, sör sörben, por, buckák és lakói... 

A következő alkalommal amikor találkozhattok a Burning Full Throttle, a Head for the Sun és még sok más hasonlóan kiváló zenekarokkal December 9.-én lesz, a Stoner Blog által szervezett koncertsorozaton az R33-ban! 
Bővebb infókat itt találsz:



Addig is hallgassátok szét a füleiteket és mindenek előtt:

LET'S STONE!


stoneRat

Nincsenek megjegyzések: