2012. március 9., péntek

Fuzz Zone Party… Tananyag lettünk a Metal School-ban.


Amikor a Burninges Stinker felhívott, a buli előtti este, egy születésnap közepén (két málna pálinka között), hogy tőlünk független okok miatt a bulit át kell tenni egy másik helyre… hát nem gondoltam, hogy bármi is lesz belőle… de lett!
Végül a sok piás üveg között csak találtam egy netet, és szétkürtöltem gyorsan, hogy mi lesz az új helyszín.
És itt szeretném megköszönni azoknak, akik eljöttek, és elnézést kérünk azoktól, aki későn értesültek a dologról, és nem tudtak eljönni…
Sikerült találni egy új helyet méghozzá egy nagyon rendes arcok által üzemeltetett Metal School nevű helyen… Teljesen családias és korrekt hely, vastag hangtompítós ajtókkal… Olyan volt, mint egy titkos földalatti szervezkedés gyűlés helye… És végül is, ja… hehe
Az egyébként, próbateremként üzemelő helynek van egy pofás színpada is, na ez mentette a Fuzz bulit!
 Na de a sörös dobozok szisszentek, az emberek gyűltek azért (ott volt a „Jó koncertek” állandó kabalája, Chino is) és a beállások után kezdet a Dűne. Amiről csak annyit jegyeznék meg miután a banda tagja vagyok, hogy nagyon jól éreztem, éreztük magunkat fent! Kösz!
Nem sokkal utánunk a zsíregyházi, szemtelenül, szinte a grundról szabadult fiatal srácok húztak ránk egyet… Ők a Diomede Fuzzdirt! Nem tudom Anyuci, tudja-e mit csinálnak a színpadon, de csak úgy árad belőlük a nyers, boogie-woogie, Hendrixes adalékkal…Táncolós hangulat kerekedett !!!  Aki kíváncsi rájuk itt a letölthető EP!
És után  jöttek a kocsismacákat vonzó, nem éppen bárzenészek, a Burning Full Throttle… Róluk már írtam sokat, de mindig magával ragad az őszinte jókedv és tolós energia, ami árad abból, amit játszanak… Bemutatásra kerül Béci új fecskefarkú gitárja, valamint hallhattunk egy feldolgozást is méghozzá a Dűne tagok csordavokálos segédletével, a Clutch, Mob Goes Wild-ját…  Béci természetesen most is szórakoztatólag hatott a közönségre, interaktív viselkedésével, aki mindig bevonja őket, hogy még inkább részévé váljanak az élménynek… Még engem is sikerült a basszerosunkkal sMuttal egyetembe felcsalni énekelni az utolsó számba, a The One to Blame-be… Mondhatom zseniálisra, sikeredtünk… hehe
  A közönségért mindent, és nekik tetszett…Chinonak is nagy élményben volt része, hiszen a szám utolsó riffjeibe Ő is belejátszhatott, hiszen nyakába akasztották a fecskefarkút! 
Szóval még egyszer kösz mindenkinek aki eljött, és a Metal Schoolnak, hogy jó fej napközis tanárokként engedték még, hogy iszogassunk ott a buli után!

-The end?-

Nincsenek megjegyzések: