2012. február 9., csütörtök

Új Orange Goblin anyag!



Kiadó:
Candlelight Records Weboldal: www.orange-goblin.com
Kiadás éve: 2012
Stílus: Stoner Rock
Brief Sum: Orange Goblin is not a newcomer band and they become known and acknowledged, however that little plus is missing from the band. Eulogy For the Damned is nothing but the mixture of clichéd themes.


Végre itt az új album, mely a Eulogy For the Damned címet kapta. A zenekar kiadót váltott, melynek valószínűleg meg lesz a hozománya, mert a zenekar megtalálható lesz a nagyobb fesztiválokon, olyanok társaságában fognak fellépni, mint: a Metallica, Soundgarden, Mastodon, Clutch, Kyuss Lives, Grand Magus, stb. A lemez hozza a jól megszokott, csípőből kirázott orange-os riffeket, aki újat vagy pszichedeliát vár tőlük az szerintem meg se hallgassa. Van itt jó adag rock n’ roll, heavy rock, doom döngölés, szerencsére nem művészkednek a srácok, végig húzós az egész album. A hangzás kicsit sterilebb az előző lemezekhez képest, de azért maradt benne kosz rendesen. A 10 dalt egy dél londoni stúdióban rögzítették, a hangmérnök Jamie Dodd volt, aki arról vált híressé, hogy elsajátította a Pink Floyd hangteknikusának, Andy jacksonnak cső mastering technikáját. A lemez kijön cd-én és korlátozott példányban színes vinilen.
"Egy rakás új zene bukkant fel az utóbbi öt év során, amióta nem jelent meg lemezünk - mondta az új album kapcsán Ben Ward énekes. - Egy csomó olyan muzsika, ami magasra tette a mércét számunkra is. A Kylesa, a Mastodon és a Baroness, ezek az amerikai csapatok, nagyon odatették magukat, és úgy éreztük, hogy nekünk is ezt kell most tennünk. A végtelenségig nem lehet a részeg kocsmabanda szerepét alakítani! (nevet) Szeretnénk, ha az emberek a felsorolt csapatokkal egy szinten kezelnének bennünket is, ha úgy tekintenének ránk is, mint rájuk. Ez nyilván nem egy vetélkedő vagy verseny, de a jó zenére igenis van igény, és szeretnénk azok közé tartozni, akik ilyesmivel tudnak szolgálni."
by Stinker

Új klip is!
   

Nincsenek megjegyzések: