2014. április 15., kedd

Lemezbemutató koncert az új albumhoz! TURBO - 'Pentagram' - '14


'Pentagram' címmel április 9-én online jelentette meg harmadik, 12 számot tartalmazó nagylemezét a budapesti Turbo zenekar. A lemezen található Soul Sister című dalhoz még tavaly decemberben mutatták be a különleges technikával forgatott videójukat.


Most pedig az album beharagozójaként minden tag egy-egy rövid videóanyaggal jelentkezett:

Jero (basszusgitár): 
Delov Jávor (dob): 
Vígh Dávid (gitár): 
Tanka Balázs (ének): 
Dure (billentyű): 

'Pentagram' felvételei 2013 nyarán az R33 stúdióban zajlottak - a 'Vol.1' és a 'Lost Measure' albumhoz hasonlóan - Hidasi Barnabás hangmérnök vezetésével, mint ahogyan az utómunka és a mastering is Barnabás szakértelmét dicséri.
A szemet gyönyörködtető artwork Vígh Dávid munkája. 


'Pentagram' a Soundcloud-on:

 

Lemezbemutató koncertre április 25-én az Erzsébet téri Akvárium Klubban kerül sor, az ausztrál AlithiA zenekar vendégszereplésével. A magukat "Astral Space Core" kategóriába soroló pszichedelikus rockzenekarról annyit mindenképp érdemes tudni, hogy a zenekar és a Turbo kapcsolata nem új keletű, az ausztrál csapat magyar származású basszusgitárosa anno a Turbo második nagylemezét lektorálta, illetve a márciusban megjelent AlithiA albumon pedig számos ismert magyar művész is közreműködött. Mellesleg épp egy 19 állomásos Európa turnét bonyolítanak. Érdemes elkapni őket!

A 'Pentagram' a MamaZone kiadó gondozásában jelent meg, mely az április 25-i lemezbemutató koncerten kapható lesz!

Facebook esemény: 

További infók: 

Nincsenek megjegyzések: