2013. szeptember 3., kedd

Turbo, Grand Mexican Warlock, Mother’s Cake (A)


2013. szeptember 13. péntek

R33 (9.ker. Budapest, Soroksári út 58.)


Történt már olyan – ez évben is párszor – hogy a Turbo és a Grand Mexican Warlock zenekarok közös koncertet adtak, ez alkalommal viszont kvázi gyökereik bölcsőjében lesz a zsúr.
Mindkét zenekar új lemezen dolgozik, így a hónapokkal később esedékes lemezbemutató koncertjeik előtt jóformán az R33 báltermében állnak utoljára színpadra. Az is biztosra vehető, hogy mindkét banda amolyan főpróbaként tekint az eseményre, számos új dal műsorra kerül, így aki kíváncsi az új Turbo és Grand Mexican Warlock anyagokra, mindenképp tegye tiszteletét szeptember 13-án!


A mieink előtt az osztrák Mother’s Cake zenekar nyitja az estet, akik az elhivatott koncertturistáknak nem idegenek, hiszen játszottak már nálunk. A sógik zenéje viszonylag nyers és tiszta energiákat közvetít, ami könnyedén velük azonos magasságokba emeli a hallgatóságot. A misztikus énekes-gitáros Yves Krismer vezette trió masszív ritmusszekcióval (Benedikt Trenkwalder és Jan Haußels) szólaltatja meg progresszív-rock zenéjét. Kár lenne kihagyni!

Start 20:00
Jegy 600.-

Facebook esemény

További infók

Videóanyagok


Nincsenek megjegyzések: