2012. december 22., szombat

Turbo, Dereng, ZeropzitivE / 2012.dec.30 / ShowBarlang

Előszilveszteri rettenet a Vágóhídon!

Turbo, Dereng és ZeropzitivE koncertek az új ShowBarlangban.

2012. december 30.  
ShowBarlang (IX. Budapest, Soroksári út 58.)

Csendes évet zárt a Turbo. Azt a néhány méregerős koncertet leszámítva mindenféle feltűnéstől mentesen, a próbaterembe zárkózva alkotómunkával töltötte a zenekar. Talán már nem titok, hogy egyszerre készül egy akusztikus és egy hangos Turbo lemez is, így jövőre ember legyen a talpán, aki el tud előlük menekülni.

Ízelítőül az akusztikus anyag egyik új dala, a Nebulosus http://www.youtube.com/watch?v=NhihhdMF3lE

Közvetlenül Turbo előtt – valamint a nem sokkal világvége után – a januári stúdiófelvételére készülő Dereng foglalja el a ShowBarlang színpadát. Aki szeretné még élőben elcsípni a nyomokban IHM-et, munkaruhás énekest, csiszolt gyémántú dobot, mákos és diós bejglit tartalmazó bandát, az fáradjon ki a Vágóhídra.

Az estét a pofátlanul fiatal ZeropozitivE nyitja. A tagjai más-más formációkban már a legtöbb vidéki és fővárosi klubban megfordultak, közösen azonban a 2010 decemberében megnyert Red Bull Made in Garage kapcsán fúródtak a köztudatba, majd ezt megfejelték még egy A38-as Talentométerrel is. Magukról szerényen csak ennyit árultak el: "Rock zenét játszunk. Nem szeretjük ezt túlmagyarázni. Dallam és ének centrikus muzsika, néhol kicsit szokatlan lüktetéssel és némi matekkal fűszerezve, angol nyelvű szövegekkel".

20:00 kapu
20:30 ZeropozitivE
21:30 Dereng
22:30 Turbo

Jegyár 900.-

Facebook esemény

ShowBarlang
9.ker Bp, Soroksári út 58.

Nincsenek megjegyzések: