2012. május 12., szombat

Még jobban mar, mint a régi! Buso Von Kobra volt a hajón!

 
Elsőként lépet fel közönség előtt új felállásában a budapesti Buso von Kobra gárdája, így szinte kötelezőnek hatott  a dolog, hogy ott legyünk...A tagcserék okáról szeretnétek valamit tudni itt hallhatjátok ,de a buli szempontjából lényegtelen.
Új gitárosként csatlakozott, Berke Ákoshoz, Máté Évi (Cherry Bomb, Eejit Midget) aki a riffek zúzása mellett, el kell ismerni  a zenekar összképén is igen csak nagyot emelt... Láthatóan jól érezte magát a fiúk közt, ment a hajrázós-bólogatás rendesen. 
 
Az énekesi posztot Csordás Robi vette át, akit én személy szerint a Black-out új énekeseként hallottam anno, és az ottani hangjára emlékezve tudtam, hogy jó választás. Robi hozott egy plusz karcot a zenekarba, ami nagyon passzol a  masszív, ragacsos dalokhoz. Az "Örült Tudós" helyett, (biztos bezárták valahova) most beugrókként  a Blue Jam Próbaterem guruja Benedek Toma ugrott be - aki színpadi mozgásával, ami még  glamrock basszerosait is megszégyenítené - emelte az este fényét... 
Volt lelassult derék-gitár, cafatos, laza szólamok amitől úgy éreztem most valami felszabadultság jött a zenekarból, amit az előző felállásnál nem volt meg. Lehet csak az új varázsa de nagyon fasza volt így elsőre! Kívánom nekik, legyen még ilyen! 
Annyit azért még hozzá tennék ami független a Buso-tól, nem személyek ellen szól csak vélemény, hogy egy zenekar sem sértődik meg azon ha közelebb megy a közönség egy kicsit a színpadhoz, lelkesítve azt...
Következő Buso von Cobra koncert, az 
R33-ban lesz több zenekar társaságában, 

Nincsenek megjegyzések: